Naast de vaste danslessen die Michael wekelijks gaf waren er ook heel wat grote shows waar je hem aan het werk kon zien zoals het Zingpaleis / Story Awards in de Hasseltse Ethias Arena samen met de Romeo’s, het festival van de Ambiance in het Gentse Kuipke met tal van artiesten zoals Christoff, Peter Koelewijn, Luc Steeno.. etc en de balletvoorstelling van Veronique Lenaers waar hij onder andere twee pas-de-deux en een aantal solo’s voor zijn rekening nam. Dit vond plaats op de prachtige terreinen van de Genkse C-mine

Voor MAC Cosmetics deed hij in de Brussels Rue Neuve de internationale release van de Notenkraker-collectie. Het personeelsfeest van De Persgroep in het Brusselse Tour & Taxi’s en ook in het Brusselse Tour & Taxi’s het personeelsfeest van BNP Paribas Fortis.

Ook was Michael verantwoordelijke voor een team van danseressen die in het Antwerpse Sportpaleis de bekende dj’s Dimitri Vegas & Like Mike mochten assisteren tijdens hun felgesmaakte set.

In maart werden er 3 artiesten en 4 nummers opgenomen in de Eregalerij. De show van Radio 2 vond plaats in het Kursaal van Oostende. Urbanus , Jan de Smet en Jean Blaute werden opgenomen in de Eregalerij en Michael danste ook bij alledrie deze artiesten tijdens deze show.  Isabelle A en 2 Fabiola waren gastartiesten en ook bij hen kon je Michael zien dansen. 

Ook dit jaar was er de grote I love the 90’s party in de Ethias Arena te Hasselt. Voor de eerste keer kon je Michael daar zien dansen tussen topartiesten zoals Steps, Vengaboys, Zippora, SNAP!, 2 Fabiola en tal van andere artiesten uit de nineties. 

In Rotterdam kon je Michael ook terugvinden voor de opnames van de eerste “K3 love cruise” film die zal uitkomen in December.

Verder stond Michael zijn team ook op de Flair shopping day in het het Wijnegem Shopping center en het prachtige Dockx in Brussel.

Om het schooljaar af te sluiten kon je hem nog zien dansen op de grote finale van MGB 2017 in de Elckerlyc te Antwerpen waar hij een solo danste bij Sylvie de Bie van Sylver en een duo bij Loredana van 2 fabiola en bij de internationale brand release van de nieuwe parfum “Scandal” van Jean Paul Gaultier in Brasschaat en Brussel.