Dat het afgelopen dansschooljaar druk was is zeker een understatement. De opdrachten als danser stroomden binnen maar ook als choreograaf zat Michael niet stil.

In september startte de danslessen weer en zo kon Michael de leerlingen weer heel wat danspassen bijbrengen en hen technisch sterker maken tijdens de klassieke ballet en moderne danslessen. 

Het najaar bracht een privé-evenement in de Antwerpse Zuiderkroon voor heel wat genodigden terwijl Michael ook in Amsterdam een show gedanst heeft met het bekende Zweedse dj duo Axwell Ingrosso. Hij deed dat tijdens de bekende Amsterdam Dance Event 4 daagse in de Amsterdam Arena. De jaarlijkse Flair Shopping Day was ook aan de beurt en hier mochten Michael en zijn team weer al heel wat bezoekers zeer blij maken.

Ook 2 times infinity ging in premiere te Leuven. Deze dansvoorstelling werd gecreeerd door Kristof Goffin en werd gedanst door Philine Janssens, Kristof Goffin en Michael zelf. Het is een hedendaagsere voorstelling en dus niet in het doorgaans commerciële genre dat we van Michael gewend zijn. Deze voorstelling werd zeer goed onthaald en kreeg dan ook een hoge score in Leuven en in Antwerpen en zal daarom hernomen worden in 2017 en 2018. 

Verder mocht Michael de aankomst van de kerstman in goede banen leiden in het Waasland Shopping center en afsluiten met de Haidresser Awards waar hij het tweede jaar op rij voor mocht dansen.   

Voorjaar 2016


Het voorjaar van 2016 brachten een Rockabilly en Latina Fiesta personeelsfeest in de Antwerpse Grand bazaar en Café Local. Maar ook 3 tv opnames voor AnneRoyale die werden uitgezonden op de Vlaamse zender Anne. Hier danste Michael voor heel wat verschillende artiesten waaronder: Willy Sommers, 2 Fabiola, Laura Lynn, Boycode, Noa Neal, Laura Aussems etc..

Ook was Michael elke week te zien in de intro van de Pappenheimers op Vier of tijdens het Schlagerfestival waar hij dit jaar voor de vierde maal alles stond te geven met Christoff, Laura Lynn, Willy Somers etc.. 

Verder kon je hem nog aan het werk zien tijdens de grote finale van Flair Model of op Fashion for a cause, op de Antwerpse Meir voor het kledingmerk Uniqlo of zelfs in de Carré tijdens de Night of the fresn and extraordinary gin.

Hij mocht dit schooljaar ook nog een tweede keer samen werken met het Zweedse dj duo Axwell Ingrosso voor hun nieuwe internationale videoclip ‘Thinking about you’.