Vanaf september 2017 vloog Michael er weer volledig in!

Vijf verschillende dansscholen waar hij wekelijks dansles geeft waardoor je hem kan terug vinden bij DanzAteljee, Vzw Puur, Dansparant, Fabric Magic en S-pression.

Daarbuiten danst Michael zelf ook nog in veel shows en op verschillende evenementen. Zo creëerde Michael een pas de deux die hij zelf ook danste voor een groot trouwfeest in de Sint-Antonius-Abtkerk in Knokke. 

Michael gaf ook dansles aan een grote groep werknemers van het Belgische uitzendbureau Accent. Dit bij 3 Square Events in Gent.

Voor de verjaardag van het Antwerpse bbq-restaurant Black Smoke werd Michael gevraagd als dansende entertainer om het publiek een topavond te bezorgen. Met de nodige show én opvallende, lichtgevende outfits.

Michael was vanaf december ook een paar keer te zien in de nieuwe K3-film. Die kreeg de naam K3 Love Cruise, en was te zien in zowel de Belgische als Nederlandse filmzalen. 

In de prachtige art deco Villa Empain in Brussel ging voor een select groepje van de Proximus top een Great Gatsby-diner door. Michael mocht hier mee voor het entertainment zorgen en de gasten verwelkomen. 

Voor het derde jaar op rij kwam de kerstman samen met zijn kerstelfen naar het Waasland Shopping Center om de kinderen te begroeten en de kerstlichten aan te steken. Natuurlijk mochten Michael en zijn team hier niet ontbreken om voor het aansteken nog een kerstelfen act te doen.

Michael was ook te zien in het nieuwe seizoen van Tegen De Sterren op waar hij moest dansen in een politieke sketch samen met Ivan Pecnik. 

Voor het personeelsfeest van Grand Bazar Antwerpen in Café Local mocht Michael met zijn team een hele act uitwerken in het thema fluo. 

Buiten al de verschillende shows kon je Michael ook terugvinden op één van de vele workshops die hij gaf. 

Bekijk hier de meest recente Dancreel van Michael met een aantal van zijn gepresteerde shows en andere opdrachten.