Michael iongbloed's work 2017 - 2018

Vanaf september 2017 vloog Michael er weer volledig in!

Vijf verschillende dansscholen waar hij wekelijks dansles geeft waardoor je hem kan terug vinden bij DanzAteljee, Vzw Puur, Dansparant, Fabric Magic en S-pression.

Daarbuiten danst Michael zelf ook nog in veel shows en op verschillende evenementen. Zo creëerde Michael een pas de deux die hij zelf ook danste voor een groot trouwfeest in de Sint-Antonius-Abtkerk in Knokke. 

Michael gaf ook dansles aan een grote groep werknemers van het Belgische uitzendbureau Accent. Dit bij 3 Square Events in Gent.

Voor de verjaardag van het Antwerpse bbq-restaurant Black Smoke werd Michael gevraagd als dansende entertainer om het publiek een topavond te bezorgen. Met de nodige show én opvallende, lichtgevende outfits.

Michael was vanaf december ook een paar keer te zien in de nieuwe K3-film. Die kreeg de naam K3 Love Cruise, en was te zien in zowel de Belgische als Nederlandse filmzalen. 

In de prachtige art deco Villa Empain in Brussel ging voor een select groepje van de Proximus top een Great Gatsby-diner door. Michael mocht hier mee voor het entertainment zorgen en de gasten verwelkomen. 

Voor het derde jaar op rij kwam de kerstman samen met zijn kerstelfen naar het Waasland Shopping Center om de kinderen te begroeten en de kerstlichten aan te steken. Natuurlijk mochten Michael en zijn team hier niet ontbreken om voor het aansteken nog een kerstelfen act te doen.

Michael was ook te zien in het nieuwe seizoen van Tegen De Sterren op waar hij moest dansen in een politieke sketch samen met Ivan Pecnik. 

Voor het personeelsfeest van Grand Bazar Antwerpen in Café Local mocht Michael met zijn team een hele act uitwerken in het thema fluo. 

Buiten al de verschillende shows kon je Michael ook terugvinden op één van de vele workshops die hij gaf. 

Bekijk hier de meest recente Dancreel van Michael met een aantal van zijn gepresteerde shows en andere opdrachten.  
michael iongbloed's season part 2

Naast de vaste danslessen die Michael wekelijks gaf waren er ook heel wat grote shows waar je hem aan het werk kon zien zoals het Zingpaleis / Story Awards in de Hasseltse Ethias Arena samen met de Romeo’s, het festival van de Ambiance in het Gentse Kuipke met tal van artiesten zoals Christoff, Peter Koelewijn, Luc Steeno.. etc en de balletvoorstelling van Veronique Lenaers waar hij onder andere twee pas-de-deux en een aantal solo’s voor zijn rekening nam. Dit vond plaats op de prachtige terreinen van de Genkse C-mine

Voor MAC Cosmetics deed hij in de Brussels Rue Neuve de internationale release van de Notenkraker-collectie. Het personeelsfeest van De Persgroep in het Brusselse Tour & Taxi’s en ook in het Brusselse Tour & Taxi’s het personeelsfeest van BNP Paribas Fortis.

Ook was Michael verantwoordelijke voor een team van danseressen die in het Antwerpse Sportpaleis de bekende dj’s Dimitri Vegas & Like Mike mochten assisteren tijdens hun felgesmaakte set.

In maart werden er 3 artiesten en 4 nummers opgenomen in de Eregalerij. De show van Radio 2 vond plaats in het Kursaal van Oostende. Urbanus , Jan de Smet en Jean Blaute werden opgenomen in de Eregalerij en Michael danste ook bij alledrie deze artiesten tijdens deze show.  Isabelle A en 2 Fabiola waren gastartiesten en ook bij hen kon je Michael zien dansen. 

Ook dit jaar was er de grote I love the 90’s party in de Ethias Arena te Hasselt. Voor de eerste keer kon je Michael daar zien dansen tussen topartiesten zoals Steps, Vengaboys, Zippora, SNAP!, 2 Fabiola en tal van andere artiesten uit de nineties. 

In Rotterdam kon je Michael ook terugvinden voor de opnames van de eerste “K3 love cruise” film die zal uitkomen in December.

Verder stond Michael zijn team ook op de Flair shopping day in het het Wijnegem Shopping center en het prachtige Dockx in Brussel.

Om het schooljaar af te sluiten kon je hem nog zien dansen op de grote finale van MGB 2017 in de Elckerlyc te Antwerpen waar hij een solo danste bij Sylvie de Bie van Sylver en een duo bij Loredana van 2 fabiola en bij de internationale brand release van de nieuwe parfum “Scandal” van Jean Paul Gaultier in Brasschaat en Brussel.
Michael iongbloed's season

Dat het afgelopen dansschooljaar druk was is zeker een understatement. De opdrachten als danser stroomden binnen maar ook als choreograaf zat Michael niet stil.

In september startte de danslessen weer en zo kon Michael de leerlingen weer heel wat danspassen bijbrengen en hen technisch sterker maken tijdens de klassieke ballet en moderne danslessen. 

Het najaar bracht een privé-evenement in de Antwerpse Zuiderkroon voor heel wat genodigden terwijl Michael ook in Amsterdam een show gedanst heeft met het bekende Zweedse dj duo Axwell Ingrosso. Hij deed dat tijdens de bekende Amsterdam Dance Event 4 daagse in de Amsterdam Arena. De jaarlijkse Flair Shopping Day was ook aan de beurt en hier mochten Michael en zijn team weer al heel wat bezoekers zeer blij maken.

Ook 2 times infinity ging in premiere te Leuven. Deze dansvoorstelling werd gecreeerd door Kristof Goffin en werd gedanst door Philine Janssens, Kristof Goffin en Michael zelf. Het is een hedendaagsere voorstelling en dus niet in het doorgaans commerciële genre dat we van Michael gewend zijn. Deze voorstelling werd zeer goed onthaald en kreeg dan ook een hoge score in Leuven en in Antwerpen en zal daarom hernomen worden in 2017 en 2018. 

Verder mocht Michael de aankomst van de kerstman in goede banen leiden in het Waasland Shopping center en afsluiten met de Haidresser Awards waar hij het tweede jaar op rij voor mocht dansen.   

Voorjaar 2016


Het voorjaar van 2016 brachten een Rockabilly en Latina Fiesta personeelsfeest in de Antwerpse Grand bazaar en Café Local. Maar ook 3 tv opnames voor AnneRoyale die werden uitgezonden op de Vlaamse zender Anne. Hier danste Michael voor heel wat verschillende artiesten waaronder: Willy Sommers, 2 Fabiola, Laura Lynn, Boycode, Noa Neal, Laura Aussems etc..

Ook was Michael elke week te zien in de intro van de Pappenheimers op Vier of tijdens het Schlagerfestival waar hij dit jaar voor de vierde maal alles stond te geven met Christoff, Laura Lynn, Willy Somers etc.. 

Verder kon je hem nog aan het werk zien tijdens de grote finale van Flair Model of op Fashion for a cause, op de Antwerpse Meir voor het kledingmerk Uniqlo of zelfs in de Carré tijdens de Night of the fresn and extraordinary gin.

Hij mocht dit schooljaar ook nog een tweede keer samen werken met het Zweedse dj duo Axwell Ingrosso voor hun nieuwe internationale videoclip ‘Thinking about you’.

 

 
Michael iongbloed choreographer for Disney Channel 2015

Al drie edities lang kan je genieten van een wervelende show tijdens de Disney Channel Zomertour. Er is vuurwerk, er komen bekende artiesten optreden maar er is ook enorm veel dans te zien in deze show. 

Ook dit jaar mocht Michael enkele acts choreograferen waaronder een moderne duo die begeleid werd op de tonen van Idool winnaar Dean en een acrobatische duo op de tonen van Noa Neal. 

Choreograferen is een enorme passie van Michael en hij was dan ook weer helemaal in zijn nopjes om deze acts tot leven te zien komen op het podium. Bedankt aan Jens en Thalisa voor de moderne duo en Joris en Yantho voor de acrobatische act!
Michael iongbloed @ Giants Dansschool

Op 26 juli kwam Michael bij Giants dansschool te Beersel om er een workshop modern te geven tijdens hun zomerstage.

Heel wat enthousiaste leerlingen kwamen op deze workshop af en het niveau mocht er ook zeker zijn. Het was dus Michael zijn taak om deze leerlingen uit te dagen en hun uit hun comfort zone te halen.

Het was een zeer leuke samenwerking en zeker niet de laatste keer.
Michael iongbloed teaching @ Danssport Vlaanderen

Op 7 juli mocht Michael een workshop modern komen geven op de dansstage van Dansport Vlaanderen. Dit is een unisportfederatie dans voor dansclubs/-scholen, lesgevers en dansers in Vlaanderen.

De bootcamp workshop vond plaats in het Vlaams Brabantse Dworp, een deelgemeente van Beersel. Er waren heel wat gemotiveerde leerlingen aanwezig die wilden bijleren. 

 
Michael iongbloed dancing for Disney Channel 2015

Deze zomer was het weer zo ver. De Disney Channel Zomertour die ondertussen al het derde jaar oprij plaatsvond was weer op heel wat locaties te bewonderen. Ook Michael deed voor het derde jaar oprij hier aan mee.

Je kon de show bewonderen in Sint-Niklaas, Westende en Ieper, maar ook Soumagne in Wallonie en Almere in Nederland kwamen aan de beurt.

Er waren ook weer heel veel artiesten aanwezig waaronder Dean, Savanna, Boycode, Bbrave, Taylor Jones en nog vele anderen..

Het was weer een prachtige editie van de Disney Channel Zomertour. Hopelijk zien we jullie volgend jaar allemaal terug!
Michael iongbloed dancing @ Tegen de Sterren op 2015

Begin mei 2015 vonden de liveshows plaats van het bekende vtm programma: "Tegen de Sterren op". De Antwerpse Lotto Arena was the place to be om eens goed te kunnen lachen met de verschillende typetjes die ze nadoen.

Ook Michael was te zien doorheen deze show als danser bij de verschillende artiesten en acts. Het was een heel toffe ervaring en leuk team om mee samen te werken.