Michael iongbloed's season

Dat het afgelopen dansschooljaar druk was is zeker een understatement. De opdrachten als danser stroomden binnen maar ook als choreograaf zat Michael niet stil.

In september startte de danslessen weer en zo kon Michael de leerlingen weer heel wat danspassen bijbrengen en hen technisch sterker maken tijdens de klassieke ballet en moderne danslessen. 

Het najaar bracht een privé-evenement in de Antwerpse Zuiderkroon voor heel wat genodigden terwijl Michael ook in Amsterdam een show gedanst heeft met het bekende Zweedse dj duo Axwell Ingrosso. Hij deed dat tijdens de bekende Amsterdam Dance Event 4 daagse in de Amsterdam Arena. De jaarlijkse Flair Shopping Day was ook aan de beurt en hier mochten Michael en zijn team weer al heel wat bezoekers zeer blij maken.

Ook 2 times infinity ging in premiere te Leuven. Deze dansvoorstelling werd gecreeerd door Kristof Goffin en werd gedanst door Philine Janssens, Kristof Goffin en Michael zelf. Het is een hedendaagsere voorstelling en dus niet in het doorgaans commerciële genre dat we van Michael gewend zijn. Deze voorstelling werd zeer goed onthaald en kreeg dan ook een hoge score in Leuven en in Antwerpen en zal daarom hernomen worden in 2017 en 2018. 

Verder mocht Michael de aankomst van de kerstman in goede banen leiden in het Waasland Shopping center en afsluiten met de Haidresser Awards waar hij het tweede jaar op rij voor mocht dansen.   

Voorjaar 2016


Het voorjaar van 2016 brachten een Rockabilly en Latina Fiesta personeelsfeest in de Antwerpse Grand bazaar en Café Local. Maar ook 3 tv opnames voor AnneRoyale die werden uitgezonden op de Vlaamse zender Anne. Hier danste Michael voor heel wat verschillende artiesten waaronder: Willy Sommers, 2 Fabiola, Laura Lynn, Boycode, Noa Neal, Laura Aussems etc..

Ook was Michael elke week te zien in de intro van de Pappenheimers op Vier of tijdens het Schlagerfestival waar hij dit jaar voor de vierde maal alles stond te geven met Christoff, Laura Lynn, Willy Somers etc.. 

Verder kon je hem nog aan het werk zien tijdens de grote finale van Flair Model of op Fashion for a cause, op de Antwerpse Meir voor het kledingmerk Uniqlo of zelfs in de Carré tijdens de Night of the fresn and extraordinary gin.

Hij mocht dit schooljaar ook nog een tweede keer samen werken met het Zweedse dj duo Axwell Ingrosso voor hun nieuwe internationale videoclip ‘Thinking about you’.

 

 
Michael iongbloed choreographer for Disney Channel 2015

Al drie edities lang kan je genieten van een wervelende show tijdens de Disney Channel Zomertour. Er is vuurwerk, er komen bekende artiesten optreden maar er is ook enorm veel dans te zien in deze show. 

Ook dit jaar mocht Michael enkele acts choreograferen waaronder een moderne duo die begeleid werd op de tonen van Idool winnaar Dean en een acrobatische duo op de tonen van Noa Neal. 

Choreograferen is een enorme passie van Michael en hij was dan ook weer helemaal in zijn nopjes om deze acts tot leven te zien komen op het podium. Bedankt aan Jens en Thalisa voor de moderne duo en Joris en Yantho voor de acrobatische act!
Michael iongbloed @ Giants Dansschool

Op 26 juli kwam Michael bij Giants dansschool te Beersel om er een workshop modern te geven tijdens hun zomerstage.

Heel wat enthousiaste leerlingen kwamen op deze workshop af en het niveau mocht er ook zeker zijn. Het was dus Michael zijn taak om deze leerlingen uit te dagen en hun uit hun comfort zone te halen.

Het was een zeer leuke samenwerking en zeker niet de laatste keer.
Michael iongbloed teaching @ Danssport Vlaanderen

Op 7 juli mocht Michael een workshop modern komen geven op de dansstage van Dansport Vlaanderen. Dit is een unisportfederatie dans voor dansclubs/-scholen, lesgevers en dansers in Vlaanderen.

De bootcamp workshop vond plaats in het Vlaams Brabantse Dworp, een deelgemeente van Beersel. Er waren heel wat gemotiveerde leerlingen aanwezig die wilden bijleren. 

 
Michael iongbloed dancing for Disney Channel 2015

Deze zomer was het weer zo ver. De Disney Channel Zomertour die ondertussen al het derde jaar oprij plaatsvond was weer op heel wat locaties te bewonderen. Ook Michael deed voor het derde jaar oprij hier aan mee.

Je kon de show bewonderen in Sint-Niklaas, Westende en Ieper, maar ook Soumagne in Wallonie en Almere in Nederland kwamen aan de beurt.

Er waren ook weer heel veel artiesten aanwezig waaronder Dean, Savanna, Boycode, Bbrave, Taylor Jones en nog vele anderen..

Het was weer een prachtige editie van de Disney Channel Zomertour. Hopelijk zien we jullie volgend jaar allemaal terug!
Michael iongbloed dancing @ Tegen de Sterren op 2015

Begin mei 2015 vonden de liveshows plaats van het bekende vtm programma: "Tegen de Sterren op". De Antwerpse Lotto Arena was the place to be om eens goed te kunnen lachen met de verschillende typetjes die ze nadoen.

Ook Michael was te zien doorheen deze show als danser bij de verschillende artiesten en acts. Het was een heel toffe ervaring en leuk team om mee samen te werken.   
Michael iongbloed in Jury Conservatorium Brussels

Op 21 mei mocht Michael in de jury zitten van het Conservatorium te Brussel naast niemand minder dan Lulu Aertgeerts, Martino Muller, Peter Kongs, Etienne van Geel en Kylian Cambel. 

Hij gaf er op 23 april een workshop om de leerlingen feedback te geven bij hun latere audities en mocht dan eind mei terug komen om ze nog eens te beoordelen op hun vooruitgang. 

Het was een enorme eer en de leerlingen waren op en top gemotiveerd. Een dikke merci aan Lulu! 

 
Michael iongbloed dancing @ Schlagerfestival 2015

Eind maart was het weer tijd voor het jaarlijkse Schlagerfestival. Dit jaar was extra speciaal want ze mochten tien kaarsjes uitgeblazen. Alle toppers waren weer van de partij waaronder Christoff, Laura Lynn en zoveel anderen. 

Ook Michael was weer van de partij en mocht de pannen van het dak dansen op dit grootse evenement. De choreografie ligt in handen van Bart van Oost. 

Het is al de derde keer dat Michael hier staat en het zal alvast niet de laatste keer zijn. Ambiance!